Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Економіка

Звідки родом: З якої країни пригнати б/у авто

З 1-го серпня 2016 року в Україні почали діяти знижені ставки на іноземні б / у автомобілі.

Українцям, які вирішили скористатися довгоочікуваним зниженням акцизів, важливо правильно вибрати країну походження старої машини.

Наприклад, голландські легковики можуть піднести такий “сюрприз”, як корозія кузова. Це пояснюється наближеністю країни до моря. Крім того, в портових містах Нідерландів дуже багато машин використовують в комерційних цілях. Це говорить про те, що “голландка” приїде до вас із пристойним пробігом.

Технічне “здоров’я” німецьких авто вважається дуже хорошим, оскільки доходи населення Німеччини дозволяють часто оновлювати транспортні засоби. Б/у авто з цієї країни коштують відносно недорого, крім того, їх вибір досить широкий.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Тим, хто вирішив пригнати вживане авто, з Італії (наприклад машини місцевих виробників Fiat, Alfa Romeo, Lancia), потрібно не забувати, що у трафіку цієї країни дуже безглуздий характер.

Велика ймовірність того, що це авто вже побувало в дрібному ДТП. Разом з тим італійці будуть клятвено запевняти, що машина ніколи не потрапляла в аварії.

Французькі авто місцевих брендів в основному мають дизельні двигуни. Старі легковики з Франції порадують невисокою вартістю. Засмутити вони можуть незначними ушкодженнями бампера, а також невеликими проблемами з кузовом.

В Польщу, як правило, завозять авто з Німеччини для перепродажу. Експерти радять купувати старі машини неподалік від німецького кордону, наприклад в місті Зелена Гура.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

В Литві б/у авто, завезені з Німеччини, Італії, Франції та інших країн, перепродують в Україні і Росії. Часто сюди привозять величезні вантажівки-автовози, заповнені машинами, які “чекають” нових господарів. Нерідко Литва отримує несправні авто, які відправляють на продаж після ремонтних і косметичних робіт.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності