Соціальні новини

$ 117 мільярдів втратили за один день найбагатші люди світу

Минулого понеділка 500 найбагатших людей світу втратили через обвал котирувань на ринках США 117 мільярдів доларів.

«В результаті обвалу котирувань на ринках США в понеділок 500 найбагатших людей світу втратили 117 мільярдів доларів, тобто 2,1% своїх сукупних доходів. Серед тих, хто втратив кошти – Джефф Безос, Бернар Арно і Марк Цукерберг», – йдеться в повідомленні Bloomberg.

Найбільших втрат зазнав засновник Amazon Джефф Безос, чий статок зменшився на 3,4 мільярда доларів. Крім цього, за даними Bloomberg, 21 осіб з числа світових багатіїв за один день втратили гроші на суму від 1 мільярда доларів.

Але, незважаючи на цей обвал, загальний стан 500 найбагатших людей світу, за версією Bloomberg, збільшився з січня 2019 року на 11%.

Причиною такого песимізму інвесторів, що спричинило різке падіння котирувань, експерти назвали Китай, а точніше – торгову війну між Вашингтоном і Пекіном. Це було найбільше падіння котирувань на американських ринках з початку поточного року.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності

Exit mobile version