Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Крадуть з помешкань

До Городенківського райвідділу міліції звернувся 46-річний коломиянин з заявою про те, що з його власного будинку, де він раніше проживав в селі Стрільче Городенківського району невідомі особи вчинили крадіжку.
Слідчо-оперативною групою було встановлено, що того дня невідома особа, шляхом віджиму вікна проникла до будинку, де ніхто не проживав та викрала два килими та телевізор. З місця події було вилучено сліди пальців та долонь злочинця. Сума збитків зі слів потерпілого становить понад 1400 гривень.
В ході слідчих дій працівники ДІМ та оперативники карного розшукуГороденківського райвідділу міліції негайно встановили особу причетну до скоєного. Ними виявився 50-річний односельчанин раніше судимий за аналогічні злочини. Правоохоронцям чоловік розповів, що майно викрав з метою продажу, а гроші витратив для вживання спиртних напоїв.
Наразі за фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 кримінального кодексу України (крадіжка з проникненням у житло). За скоєне зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років

… і з крамниць

Зазвичай адміністрація торгівельних центрів дбає про збереження та охорону товарів. У таких закладах встановлюється відео спостереження, наймаються охоронники. Такі заходи перестороги дозволяють зберегти майно від нечистих на руку покупців. Утім, випадки вчинення крадіжок навіть з добре охоронюваних магазинів – не рідкість.
До прикладу, нещодавно до Івано-Франківського міського відділу міліції надійшло повідомлення про скоєння крадіжки з торгівельного центру, який спеціалізується на продажі побутової техніки. Працівники магазину помітили, що з полички на вітрині зник дорогий мобільний телефон. Працівники міліції, які прибули за викликом, опитали охоронців закладу і з’ясували прикмети особи, яка може бути причетною до скоєння злочину. Крадієм виявився 34-річний житель обласного центру. Новенький пристрій стільникового зв’язку, зловмисник продати не намагався, а вирішив залишив для власного користування.
За цим фактом відкрито кримінальне провадження за вчинення кримінального правопорушення – крадіжка. Крім того, у оперативників виникли підстави підозрювати фігуранта кримінального провадження у скоєнні аналогічного злочину. Зокрема, проводиться перевірка на причетність цього молодика до вчинення ще однієї крадіжки з іншого торгівельного центру.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності