Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

ПРЕЗИДЕНСЬКІ ВИБОРИ СТАРТУВАЛИ…

…О. Богомолець не пускали на сцену столичного Майдану

У Києві 30 березня під час проведення молитовного Віче в пам’ять Героїв «Небесної Сотні» охорона намагалась перешкодити Ользі Богомолець піднятися на сцену Євромайдану, повідомляє УНН з посиланням на її представників.

«Прикро, та це вже не перший інцидент, коли одного з організаторів медичної служби та одного з найактивніших громадських активістів Майдану намагаються не допустити до виступу перед людьми. Тільки після активного втручання афганців Ользі Богомолець все ж таки вдалося потрапити на сцену. Однак незважаючи на прохання виступити перед громадою, організатори так і не надали їй слово», – повідомили представники О. Богомолець.

Нагадаємо, на молитовне Віче вшановували пам’ять загиблих активістів. За час протистоянь громадян із владою, силовиками загинуло більше сотні громадян, ще три сотні – рахуються зниклими безвісти.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Також нагадаємо, що, 29 березня Ольга Богомолець подала документи для реєстрації кандидатом у Президенти України до ЦВК.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності