Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Зміни у керівництві «Нафтогазу»

Кабінет міністрів України звільнив трьох заступників голови правління та чотирьох членів правління Національної акціонерної компанії «Нафтогаз України». Тексти відповідних розпоряджень від 5 квітня 2014 р. оприлюднені на сайті уряду, передає УНН.

Згідно розпоряджень №320-р, №321-р та № 22-р з посад заступників голови правління «Нафтогазу» за власним бажанням звільнені Дмитро Мормуль, Володимир Тріколіч та Вадим Чупрун.

Розпорядженнями №323-р, №324-р, №325-р та №326-р від обов’язків членів правління НАК звільнені Петро Поліщук, Валерій Винокуров, Едуард Швидкий та Роман Загородній.

Також Кабінет міністрів України розпорядженням від 5 квітня 2014 р. № 330-р призначив Прокопіва Ігоря Богдановича заступником голови правління Національної акціонерної компанії «Нафтогаз України».

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

До цього Ігор Прокопів обіймав посаду голови правління ПАТ «Івано-Франківськгаз» та є депутатом Івано-Франківської міської ради.
Джерело: УНН

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності