Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Урочистості до Дня Івано-Франківська скасують

На днях міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус під час прес-конференції зазначив, що в місті відмінять всі святкові заходи, які передбачалися в рамках відзначення чергової річниці з часу заснування Івано-Франківська.
«10 травня виповниться 9 днів з моменту трагедії в Одесі, – наголосив Віктор Андрюсович. – Тож ніяких гучних святкувань в Івано-Франківську в ці дня не буде».
До слова, напередодні мер сусіднього Львова, Андрій Садовий, відмінив святкові заходи у Львові, заплановані з 1 до 4 травня.
«9 травня провокації в місті не виключені, – констатує мер міста Віктор Андрюсович. – Про це й раніше повідомляв голова ОДА Андрій Троценко. Тому й закликаю кожного утриматися від будь-яких акцій, використання воєнної символіки, червоних прапорів. А також прошу жителів міста не піддаватися на жодні провокації сумнівних осіб».

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності