Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

ШЕВЧЕНКУ СЛІД ГОТУВАТИСЯ ДО НАСТУПНИХ ВИБОРІВ?

За результатами по мажоритарному виборчому округу №83 з центром в Івано-Франківську переміг директор туристичного комплексу «Буковель» Олександр Шевченко.

У неділю, паралельно з виборами президента України, в Івано-Франківську відбулися довибори у Верховну Раду України – замість Олександра Сича, який став віце-прем’єром.

У виборах головного свого конкурента діючого мера Івано-Франківська Віктора Анушкевичуса з відривом понад 10% переміг директор «Буковелю» Олександр Шевченко, який здобув 37,7% голосів виборців.
У цей же час В. Анушкевичус здобув – 25,8% , В. Попович – 14,9%…

Отож, тепер у ВР – троє людей з прізвищем Шевченко, але якщо вірити обіцянкам новообраного президента України Петра Порошенка, то вже цієї осені державу чекатимуть нові вибори до Верховної Ради – себто «повне перезавантаження влади», а відповідно Олександру Шевченку уже сьогодні слід задуматися щодо дня прийдешнього…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Степан Сокира

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності