Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

РОМАНЮК ЙДЕ ПІД ЛЯШКА?

Відомий прикарпатський політик Юрій Романюк, який більшу частину своєї політичної кар’єри провів під стягами «Батьківщини» Юлії Тимошенко схоже визначився від якої політичної сили буде кандидувати на майбутніх парламентських виборах цієї осені.

Сьогодні стало відомо, що сьогоднішню акцію у стін громадської приймальні Олександра Шевченка курував саме Романюк, для якого це було завданням-випробуванням перед керівником Радикальної партії Олегом Ляшком. Як повідомляє джерело, саме Романюк є автором того вірша, якого активісти зачитували у адресу народного депутата Шевченка.

Варто сказати, що сам Ляшко колись так само був однопартійцем Тимошенко, але згодом був вигнаний з партії і тепер представляє сам є лідером радикальної політсили.

Наступним кроком для Романюка буде обов’язкова акція на теренах області, у якій він повинен буде «засвітитися» перед журналістами з вилами у руках.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Джерело: 2000.if.ua

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності