Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Десятки тисяч людей вийшли на протести проти карантину в Лондоні та Берліні. Фото, відео

Цими вихідними в ЄС тривали протести проти карантинних обмежень, запроваджених владою під приводом вірусної загрози.

На Трафальгарській площі в Лондоні зібралися понад 10 тисяч противників обмежень, введених через COVID-19. Протестуючі розглядають заходи ізоляції, введені для стримування коронавірусу, як порушення прав і свобод людей.

 

Ніхто з протестувальників не дотримувався соціальну дистанцію, кільком людям були виписані штрафи. Однак це не злякало демонстрантів, які несли в руках плакати з написами проти вакцинації, коронавірусу і антиконституційних вимог влади.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

 

У центрі Берліна в неділю, 30 серпня, знову стали збиратися противники карантину.

Поліція заявила, що присутні на площі порушували дистанційні обмеження і були без захисних масок. Крім того, акція не була узгоджена з берлінськими владою. Поліція вказує, що присутніх неодноразово просили покинути територію, кілька людей були затримані для встановлення особи.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

В результаті поліцією було затримано сотні протестувальників

 

Напередодні, в суботу акції протесту зібрали в Берліні близько 40000 учасників. Протягом суботи було затримано близько 300 осіб після того, як з боку демонстрантів в поліцейських полетіли каміння і пляшки.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності