Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

В Китаї заборонили трансляцію ВВС, поки інші десь там блокують Порошенків, Трампів…

У Китаї заборонили трансляцію Всесвітньої служби Бі-Бі-Сі (BBC World News – англ.) – т.зв. “рупор пропаганди англо-саксонської демократії“, пояснивши це буцімто “серйозним порушенням” з боку цього ЗМІ вимог Китаю щодо правдивості та ін. У Бі-Бі-Сі заявили про “жаль” з приводу рішення влади Китаю.

Слід зазначити, що досі в Китаї була забороненою всесвітня павутина під назвою Facebook, яка теж діє за принципом вибіркової цензури, та ряд інших всесвітніх соцмереж…

Американський канал CNN написав, що крок уряду Китаю має ознаки дій у відповідь, а його наслідки незрозумілі, бо “мережа (Бі-Бі-Сі ред.) недоступна китайським споживачам”.

Бі-Бі-Сі як мовник новин користується найвищою довірою у світі і висвітлює новини з усього світу чесно, безсторонньо та без страху чи фаворитизму“, – заявив речник Бі-Бі-Сі.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Як повідомляє видання The Hill, англомовна китайська газета The Global Times повідомила, що “китайські оглядачі заявили, що Бі-Бі-Сі перетворилась на “фабрику чуток”.

Раніше уряд Китаю відкинув повідомлення Бі-Бі-Сі про поширеність зґвалтувань та тортур у таборах, де уряд Китаю утримає представників мусульманської меншини уйгурів.

Заборона послідувала за програмою Бі-Бі-Сі про порушення прав людини у Сіньцзяні, у західній частині Китаю“, – пише про заборону Весвітної служби Бі-Бі-Сі у Китаї американське видання

На початку місяця у Великобританії позбавили ліцензії на мовлення базований у Китаї телеканал China Global Television Network, який пов’язаний із державним мовником Китаю China Central Television. Розслідування регулятора ЗМІ у Великобританії встановило, що власник ліцензії каналу насправді не мав редакційного контролю.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Фактично, ми сьогодні є свідками дії суб’єктивної світової цензури ЗМІ та соцмереж…

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності