Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Новини з дурдому

Збрехав копам про труп біля хати, щоб ті сніг прибрали. Точно – “камікадзе”…

Житель села Грибова Чернігівській області зателефонував у поліцію і заявив, що він убив вітчима

Подробиці він не розкрив, а лише сказав, щоб направили до нього наряд поліції таспецтехніку, пояснивши, що через сніг легкові автомобілі не доїдуть.

До чоловіка приїхав наряд поліції, який після того, як прибрав сніг, з’ясував, що вбивства таки не було. Чоловік просто був незадоволений, що біля його будинку не почистили сніг. Йому здавалося, що так у нього вийде вирішити цю проблему.

На нього правоохоронці склали адміністративний протокол за завідомо неправдивий виклик спеціальних служб.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Тепер цьому “камікадзе” загрожує штраф від 51 до 119 грн…

Негода в Україні:

У Карпатах випало більше метра снігу та був арктичний мороз. На горі Піп Іван зафіксували мінус 27 градусів. У горах через снігопад є велика загроза сходження снігових лавин. Там погана видимість – до 50 метрів. Тому рятувальники закликають туристів туди не ходити, бо в горах нині смертельно небезпечно.

Утім це ще не кінець зими, синоптики попереджають, хоч наступного тижня снігу і не буде, температура по всій Україні понизиться до -22 градусів морозу.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності