Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Економіка

Хто “танцює” Австрію?! – той же, хто і агента Меркель, Макрона, Орбана та інших

Уряд Росії вніс до списку кандидатів для обрання до Ради директорів “Роснєфті” екс-міністра закордонних справ Австрії Карін Кнайсль. Вона відома, зокрема, тим, що в 2018 році гостем на її весіллі був російський президент Володимир Путін.

Ім’я Кнайсль зазначено в розпорядженні уряду на офіційному інтернет-порталі правової інформації. Вона висунута в якості незалежного члена. У тому ж статусі до ради директорів нафтової компанії висунутий колишній німецький канцлер Герхард Шредер.

В даний час Шредер – діючий голова ради директорів “Роснєфті”. Він також протягом вже довго часу очолює комітет акціонерів компанії Nord Stream 2 AG, яка управляє будівництвом газопроводу з Росії в ФРН по дну Балтійського моря – Північний потік 2.

Карін Кнайсль очолювала зовнішньополітичне відомство Австрії в 2017-2019 роках. У 2018-му Володимир Путін приїхав до неї на весілля на особисте запрошення. У ЗМІ розійшлися фотографії, на яких Путін танцює з нареченою вальс. Російський президент заявляв, що візит мав приватний характер.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності