Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Навіщо українцям сватають незаміжніх словачок, яких там 60%

В соцмережаж повідомляють українців, що в Словаччині дуже мало заміжніх жінок…

До Міжнародного жіночого дня Статистичне управління Словацької Республіки підготувало комплексний огляд прекрасної половини населення країни.

У Словаччині всього 2 790 000 жінок і дівчат, які становлять 51,2% населення країни. Найбільший відсоток у Братиславському краї.

Більшість жінок проживає у містах – 54,1% словачок. Заміжні складають 40,1% всіх жінок, незаміжні – 39,2%, вдови – 10,9%, розведені – 9,8%.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

На жаль, кількість розлучених зростає, так у 2000 році їх було лише близько 5%. Найчастіше жінки розлучаються в Бансько-бистріцькому краї – 12,1%, найвищий відсоток вдів в Нітрі – 12,6%.

65,4% словачок знаходяться у віці від 15 до 64 років, причому найбільшу групу складають сорокарічні.

Пенсіонерки складають 19,5%, їх близько півмільйона людей, що на 200 тисяч більше, ніж літніх чоловіків.

За статистикою середня тривалість життя жінок в Словаччині складає 81 рік.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Також зазначимо, що Словаччина та Чехія сьогодні вважаються центром порноіндустрії,  кількість жінок з цих країні, задіяних у цій галузі, не піддається ліку.

Нагадаємо нещодавній січневий інцидент на АЗС в столиці Словаччини Братиславі, коли жінка затримала грабіжника до приїзду поліції з допомогою мінету…

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності