Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Росія замінувала маріупольську акваторію

Служба безпеки України допускає, що російські військові замінували акваторію Азовського моря біля Маріуполя Донецької області.

Про це сказав радник голови СБУ Маркіян Лубківський в ефірі телепрограми «Шустер Live», пише LB.ua.

За даними СБУ, вибух 11 листопада в акваторії Азовського моря біля Маріуполя міг бути викликаний підривом донної міни.
«На нашу думку, росіяни мінують акваторію Маріуполя сьогодні для того, щоб заблокувати місто з моря, з одного боку, а з іншого – підірвати економічну та інфраструктурну складову регіону», – сказав Лубківський.

На даний момент СБУ вивчає ситуацію з вибухом в Азовському морі і припускає, що могла підірватися українська риболовецька шхуна.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, в РНБО не виключають, що терористи і російські війська можуть вдарити по силах АТО з моря в Донецькій області.

Раніше генсек ОБСЄ Ламберто Заньєр заявив, що активізація бойовиків на сході України може свідчити про підготовку військової операції, особливо в районі Маріуполя.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності