Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Пів ЦИЦЬКИ згубила ЗАМММІНІСТРА, а було б то пів чийогось…

Мабуть, не люблять в Україні натуралів, адже сьогодні уряд звільнив Ігоря Гарбарука з посади заступника міністра освіти і науки України за “власним бажанням”. Цьому передувала публікація фото, на якому його помічниця перебуває на робочій зустрічі у відвертому вбранні. А був би замміністра, як сьогодні модно у Європі, і поруч би позував якийсь напівоголений блондин у сукні із бородою, мабуть, пишуть у мережах, писати “за власним бажанням” Гарбураку і не довелося б, бо на його захист став би увесь демократично-ліберальний Захід?..

Про звільнення замміністра повідомила німецька ІА DW.

Так Кабінет міністрів України звільнив Ігоря Гарбарука з посади заступника міністра освіти і науки України за власним бажанням. Про це у вівторок, 28 грудня, повідомила у своєму Тelegram-каналі народна депутатка від провладної фракції “Слуга народу”, членкиня комітету Верховної Ради з питань освіти Юлія Гришина.

“Тільки що заступник міністра освіти Ігор Гарбарук був звільнений Кабміном за його заявою”, – написала вона. Офіційно про звільнення уряд чи міносвіти не повідомляли. DW звернулася за коментарем до Гарбарука, однак відповіді не отримала. Він був призначений на посаду заступника міністра 15 липня 2020 року.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

25 грудня у соціальних мережах з’явилися світлини, на яких чиновники, зокрема мер Львова Андрій Садовий та Гарбарук, позують з невідомою молодою дівчиною. На одних фото вона на високих підборах і в сукні з відвертим декольте, що частково оголює груди, і без білизни під нею, на інших – у шубі.

ФОТО: оригіна, замміністра – крайній зліва (праворуч від “помічниці”)

Фотографії викликали шквал обурення серед користувачів соцмереж. Зокрема, інвестиційний банкір Сергій Фурса зазначив, що відвертий образ дівчини сприяє стереотипному образу українок.

Згодом виявилося, що фото зробили 24 грудня у кабінеті Садового під час робочої поїздки Гарбарука до Львівської області з метою вивчення роботи навчально-практичних центрів у закладах професійно-технічної освіти, а також участі у форумі з енергетичної ефективності.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

ФОТО: один із безлічі колажів, що гуляють тепер соцмережами

Депутатка Львівської обласної ради Парасковія Дворянин, яка на своїй сторінці у Facebook опублікувала фото з візиту, повідомила, що дівчину звати Христина Тишкун, і відрекомендувалась вона як “помічниця заступника міністра освіти”. Наразі допис Дворянин недоступний.

ФОТО: ще один колаж, який, мабуть натякає на роман,

який приписують меру Львова Андрію Садовому із його заступником Андрієм Москаленком?

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, 17 грудня 2020 року парламент призначив міністром освіти Сергія Шкарлета. Тоді в ЗМІ з посиланням на антиплагіатну ініціативу “Дисергейт” з’явилася інформація про те, що в дисертації та наукових публікаціях Шкарлета виявили великі обсяги плагіату. Комітет з етики Національного агентства з забезпечення якості вищої освіти підтвердив наявність плагіату в наукових роботах Шкарлета. Втім, у квітні Окружний адміністративний суд Києва вирішив, що плагіат у роботах Шкарлета виявили незаконно.

ФОТО: ще один шарж із соцмереж

 

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності