Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Скільки Путінів керує Росією? – на кого чинити замах, хто ляльковод?

Світові ЗМІ, як і неодноразова про це повідомляла за остання десятиліття наша газета “За лаштунками”, повідомляють, що Володимир Путін серйозно хворий, і що він має не одного двійника.

Упрезидента країни-агресора росії Володимира Путіна знову помітили певні зміни, які наштовхують на думки про хвороби диктатора та його двійника/двійників.

У його останньому відеозверненні користувачі звернули увагу на опухлі руки та припустили, що він має проблеми зі здоров’ям.

Після чого в мережі також помітили деяку дивність із нігтями президента країни-окупанта. Характерні зміни можуть свідчити про проблеми зі здоров’ям.

Так руки глави кремля виглядали у 2020 році
У 2022 році з нігтями путіна явно щось не так

Користувачі у Facebook зазначили, що за такими патологічними змінами нігтьової пластини можна діагностувати деякі системні захворювання.

Також медіа давно звернули увагу й на те, що у Путіна на різних фото відрізняються вуха та їх мочки, що може свідчити про те, що є двійники.

Якщо порівняти два фото, то вуха кривавого диктатора справді відрізняються:

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Вуха президента росії відрізняються на різних фото
У Путіна є двійники

Зазначимо, що вже давно ходять чутки про можливі хвороби Путіна — йому навіть приписували психічні розлади та рак.

Нову хвилю обговорення його хвороби підняла дивну поведінку Путіна на зустрічі з президентом Білорусі Олександром Лукашенком.

У свою чергу, доктор Євген Комаровський вважає, що Путін не має серйозних психічних відхилень, але має одну іншу серйозну проблему.

Щодо історії із двійниками Путіна, то в середині світових та російських політичних кіл уже давно подейкують, що справжнього Путіна – офіцера КДБ і помічника очільника Ленінградської області Собчака, того Путіна, який змінив у президентському кріслі Росії понад 20 років тому Бориса Єльцина, уже давно нема в живих, а країною керують двійники-маріонетки…

Така версія чудово пояснює, чому досі не відбулося жодного замаху на Путіна його генералітетом та близьким оточенням, які страждають сьогодні від світових санкцій, –  вони розуміють безрезультатність такого вчинку?

Якщо так, тоді постає інше цілком логічне запитання: хто ж тоді керує цими маріонетками-двійниками? – Невже ті, хто без жодного бою відібрав у Росії усю Сибір?..

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності