Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Шольц уже знає, як його дипломатично назвав посол, але як решта українців його називає і в усьому світі?..

Посол України у Німеччині Андрій Мельник їдко відповів німецькому канцлеру Олафу Шольцю, який досі хоче грати і за Захід із Україною, і водночас за росію.

Заяву Мельника цитує німецьке видання Spiegel.

“Йдеться про найжорстокішу війну на знищення з часів нападу нацистів на Україну, це не дитячий садок”, – додав Андрій Мельник.

Раніше видання Bild повідомляло, що президент Німеччини Франк-Вальтер Штайнмайєр (автор відомої однойменної формули, наслідком якої є сьогоднішня повномасштабна війна, – ред.) хотів приїхати до України 13 квітня, але його візит не погодив президент України Володимир Зеленський, в чому його підтримав увесь український нарід.

Тож канцлер Німеччини Олаф Шольц заявив, що не хоче їхати до Києва, доки українську столицю не відвідає Штайнмайєр.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Шольц сказав, що досі вважає “досить примітною подією” те, що президенту Німеччини відмовили у візиті до Києва. За словами канцлера, “це заважає справі”.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності