Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Москалі відкрили на мапі Чернівецьку область, – перший ракетний удар по Буковині від 24.02

Під час масованого обстрілу вранці 31 жовтня вибухи було чутно у Чернівецькій області. Внаслідок атаки зафіксовано пошкодження критичної інфраструктури.

За словами голови Чернівецької ОВА Руслана Запаранюка, окупанти поцілили по регіону вперше з початку широкомасштабного вторгнення.

«В Чернівецькій області є пошкодження критичної інфраструктури внаслідок ракетного обстрілу рашистів. В жодному разі не фотографуйте місця вибухів. Дочекайтеся офіційної інформації», — написав він.

Влучання по об’єктах критичної інфраструктури є в Києві, Запоріжжі, Черкаській, Кіровоградській та Харківській областях. У низці інших регіонів спрацювало ППО. Внаслідок атак, де влучили по об’єктах енергетичної інфраструктури, є відключення світла та водопостачання.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

У Києві під час масштабної повітряної тривоги відбулося близько десятка вибухів. Частину ракет було знищено силами протиповітряної оборони.

Нагадаємо, що через масовані обстріли зранку 31 жовтня критичної інфраструктури України вводяться екстрені відключення електроенергії.

На Вінничині була збита ворожа ракета. Вона впала на цивільні об’єкти. російські терористи знеструмили декілька ділянок залізничної інфраструктури, тому є затримка руху пасажирських потягів, повідомляє«Укрзалізниця».

Вранці 31 жовтня по всій території України було оголошено повітряну тривогу. У Києві зранку лунали вибухи, повідомляють про роботу ППО. Подробиць немає.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності