Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

НАСТАЄ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ЗА МІЧЕНІ ГРОШІ

Не беріть у свій гаманець або позбувайтесь грошей мічених таким чином. За такі гроші будуть затримувати. Це кошти, які банки не змогли вивезти з окупованих територій. Вони були помічені фарбою з одного краю, що не стирається. А терористи викрали та почали користуватись цими грошима. Їх не прийматимуть ні в банка, ні в магазинах. Якщо розплатитись їми через термінал, то картку заблокують після надходження коштів.

В РНБО попереджають, що тих, хто спробує розплатитися міченими купюрами, затримають як співучасника викрадення грошей.

На окупованих територіях російсько-терористичні угрупування, захопивши банківські установи, намагаються використати крадені гроші. Про це повідомив Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов.
За його словами, банківські установи, які не змогли вивезти з окупованих територій готівкові кошти в повному обсязі, зіпсували їх спеціальною фарбою, що не вичищається.

«Водночас, – наголосив Олександр Турчинов, – не зважаючи на це, терористи почали використовувати крадені фарбовані кошти для своїх потреб, а також для розрахунків із населенням».

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«Пограбування та використання награбованого – це типові ознаки дій російсько-терористичних угруповань. Але ми попереджаємо населення, що жодна українська банківська установа не прийматиме мічені крадені кошти», – сказав Секретар РНБО, наголосивши, що всі, хто намагатимуться розрахуватись цими грішми, «затримуватимуться як співучасники пограбувань».

За матеріалами РНБО

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності