Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

ЛЮСТРАЦІЯ ПАТ «ЛЬВІВТРАНСГАЗУ»

Цього понеділка, 26 січня, громадські активісти, члени Майдану та сотень самооборони провели у Львові процес народної люстрації над керівництвом ПАТ «Львівтрансгаз».

Зранку активісти зайшли у адміністративну будівлю керівництва, де якраз відбувалась селекторна нарада з іншими областями.

Вимогою активістів було написати заяви на звільнення до заступників директора УМГ «Львівтрансгаз», одному з яких таки вдалось фактично втекти з кабінету селекторної наради.

Натомість заступники Роман Сендега, сина екс-голови Львівської ОДА Олександра Сендеги та Євген Грабовецький, яких застали у кабінеті, відмовились писати заяви на звільнення за власним бажанням.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

У результаті активісти змусили чоловіків вийти на вулицю й там таки написати відповідні заяви. Згодом активісти вчинили процес т. з. «сміттєвої люстрації», кинувши чоловіків у сміттєвий бак.
Копії ж заяв, написаних чиновниками «Львівтрансгазу», передано голові ЛОДА Олегові Синютці.

Ярослав С.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності