Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Прокурора викрито за процесуальним керівництвом ОГП…

За процесуального керівництва Офісу Генпрокурора викрито і повідомлено про підозру прокурору однієї з окружних прокуратур м. Харкова та посереднику за фактом одержання неправомірної вигоди (ч. 4 ст. 368 КК України).
За даними слідства, прокурор запропонував своєму знайомому за винагороду у 35 тис доларів США зареєструвати кримінальне провадження та сприяти швидкому проведенню досудового розслідування.
Також за ці кошти він пообіцяв забезпечити повернення нібито незаконно відчуженого майна, яким протиправно заволоділи бізнес партнери шляхом підроблення документів та вчинення шахрайства.
Після одержання 35 тис доларів США прокурора та залученого ним посередника затримали правоохоронці в порядку ст. 208 КПК України.
Наразі вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжних заходів. Тривають першочергові слідчі дії.
Досудове розслідування – ДБР, оперативний супровід – СБУ.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності