Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Cherchez la femme, – “а шо їх там “шерше”? – Ковалевська в розшуку…

Національне антикорупційне бюро України оголосило в розшук колишню народну депутатку від проросійської партії ОПЗЖ Наталію Королевську. Її звинувачуть у приховуванні статків.

Про це повідомляється на сайті Міністерства внутрішніх справ України.

Вказано, що Наталія Королевська звинувачується по статті 2-366 частина одна «Службове підроблення». Подробиць справи наразі немає.

Раніше повідомлялося, що НАБУ та САП заочно повідомили про підозру на той момент нардепці від ОПЗЖ Наталії Королевській у недостовірному декларуванні. Як встановило слідство, Королевська у декларації за 2020 рік не вказала дві земельні ділянки в Обухівському районі загальною площею 0,829 га та вартістю понад 2,5 млн. грн, а також житловий будинок та земельну ділянку, розташовані в Московській області російської федерації вартістю майже 1 8 млн грн.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Датою її зникнення вважається 22 лютого 2023 року. Тоді, за даними ЗМІ, вона із сім’єю виїхала до ОАЕ.

Нагадаємо, що арешт і термін ув’язнення загрожує сину колишніх нардепів від проросійської партії ОПЗЖ Наталії Королевської та Юрія Солода. Проти 22-річного депутата Краматорської міськради від ОПЗЖ Ростислава Солода розпочалося розслідування владою Казахстану у справі про організацію фінансової піраміди.

21 березня цього року Верховна Рада відкликала Сергія Льовочкіна зі складу парламентського Комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки.

Верховна Рада України  достроково припинила повноваження нардепів Наталії Королевської та Юрія Солода 24 лютого цього року.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності