Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Шокін. нові призначення. справа Єфремова

Новопризначений генпрокурор України Віктор Шокін повідомив, що призначив двох заступників – Гузиря Володимира Павловича, який буде курирувати питання слідства, а також Давида Сакварелідзе – буде відати кадрами і питаннями Євроінтеграції.

Нагадаємо, що раніше одним з кандидатів на заміну Віталію Яремі на посаді генпрокурора прогнозувався «грузинський варяг» і скандальний «поїдач власних краваток» Михайло Саакашвілі…

Що до справи про затримання Олександра Єфремова, генпрокурор Шокін повідомив, що його затримали в Києві в результаті проведення «цікавої спецоперації». А суд у понеділок повинен обрати йому запобіжний захід, враховуючи, що генпрокуратура наполягає на арешті. Слухання повинно було відбудуться в 10 ранку, але суддя був зайнятий в іншому процесі і його перенесли на більш пізній час. Прізвища судді генпрокурор сказав, що не знає.

Довідково:
16 лютого Печерський районний суд Києва обрав колишньому депутату Верховної Ради, екс-лідеру фракції Партії регіонів у парламенті Олександра Єфремова запобіжний захід у вигляді утримання під вартою до 14 квітня.
При цьому, інформує суддя Олеся Батрин визначила суму застави в 3,7 млн. грн.
Суддя зазначила, що такий запобіжний захід обрана тому, що Єфремов може спробувати покинути межі України, сховавшись таким чином від слідства.
Таку сміхотворну суму застави для мультимільйонера Єфремова багато хто розцінює, як «зелене світло» для його втечі в ближнє північно-східне зарубіжжя, в той час, коли його бізнес на території України прибиратиметься до рук провладними олігархами.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Підготував Тарас Боднар

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності