Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Доступ до укриттів у закладах дошкільної освіти стороннім буде закрито

У Києві закриють доступ до укриттів у закладах дошкільної освіти для сторонніх осіб під час роботи таких закладів.

Про це повідомив начальник КМВА Сергій Попко.

Відповідно до рішення Ради оборони Києва та постанову Кабміну, від сьогодні вносяться зміни в порядок використання укриттів Фонду захисних споруд столиці.

“Зміни стосуються виключно обʼєктів дошкільної освіти. Відтепер укриття в таких закладах можуть використовуватися лише учасниками освітнього процесу – тобто персоналом та дітьми. Сторонні особи не зможуть користуватися цими укриттями”, – повідомив начальник КМВА Сергій Попко.

Зазначається, що ці правила діятимуть виключно під час роботи дошкільних освітніх закладів.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Водночас у нічний час такими укриттями можуть користуватися всі громадяни. Попко пояснив, що такі зміни обумовлені в першу чергу безпековими інтересами задля захисту дітей.

Раніше ми писали, що директору Департаменту муніципальної безпеки КМДА повідомили про підозру у розтраті бюджетних коштів, призначених для встановлення систем оповіщення в Деснянському районі столиці.

Також нагадаємо, що влада Харкова планує побудувати першу в Україні підземну школу, яка відповідатиме найсучаснішим нормативним вимогам до бомбосховищ.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності