Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Геть здуріли, – рф позиватиметься до України за Крим в…

У тимчасово окупованому Криму 37 підприємств мають намір подати «позов» до України про так звану «водну блокаду» півострова.

Про це заявила прес-служба підконтрольного рф «парламенту» Криму.

«У поданні колективної позовної заяви до Арбітражного суду Республіки Крим щодо збитків, завданих юридичним особам, планують узяти участь 37 суб’єктів господарської діяльності: 19 підприємств курортно-туристичної галузі, 13 – сільськогосподарської, 5 – промислової. Сума заявлених збитків підприємств уже перевищує 3 трлн рублів», – ідеться в повідомленні.

Подати цей позов до підконтрольного рф Арбітражного «суду» Криму планують до кінця 2023 року. Назви цих підприємств не уточнюють.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Раніше ми писали, що так званий голова парламенту Криму Володимир Константинов заявив, що готель Villa Sofia в Ялті, який належить співачці Ротару, можуть «націоналізувати».

Також нагадаємо, що в скандал з Кримом потрапив Європарламент.

На його офіційному сайті була показана інфографіка про торгові угоди ЄС з іншими країнами. Україну виділили на ній зеленим кольором, але не стали таким кольором замальовувати Крим.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності