Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Після збою системи митного оформлення, Польща…

Польща відновила роботу системи митного оформлення після збою, який стався у четвер, 5 вересня.

Про це повідомила пресслужба Державної митної служби України.

«Наразі польська сторона усунула несправності, транспорт прямує через кордон у звичному режимі», – йдеться в повідомленні.

Українські митники нагадали, що раніше було зафіксовано збій у робочій системі митної служби Республіки Польща. Це призводило до затримок у пропуску вантажних транспортних засобів у пунктах пропуску на Львівщині та Волині.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, що Польща могла б збивати російські ракети над Україною за однієї умови. Мова йде про загрозу для АЕС.

Польща не буде допомагати Україні у знищенні російських ракет та безпілотників, це питання навіть не обговорюється, заявив заступник міністра оборони Польщі Павел Залевський.

Раніше президент Володимир Зеленський повідомляв, що укладена між Україною та Польщею безпекова угода передбачає розробку механізму збиття ракет і дронів рф в українському небі, якщо вони летять в сторону польської території.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності