Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

«КОЛОМОЙСЬКА РЕСПУБЛІКА»?

Лідер терористів запропонував Коломойському створити «Дніпропетровську республіку»

Ватажок терористичної організації «Донецька народна республіка» (ДНР) Олександр Захарченко запропонував олігархові і губернатору Дніпропетровщини Ігорю Коломойському створити «Дніпропетровську республіку Коломойського», або ДРК.
Про це Захарченко сказав журналістам, цитують його РИА Новости.

«Я взагалі пропоную Коломойському зробити Дніпропетровську республіку Коло­мойського – ДРК. Це буде справедливо. А чому ні? ДНР є. ДРК – хороша республіка… Коломойський де-факто господар цієї території, це реальна влада, і Києву з ним доводиться домовлятися», – заявив він.

Як відомо, конфлікт між Коломойським і президентом України Петром Порошенком перейшов в активну стадію після того, як наглядова рада держпідприємства «Укртранснафта» відсторонила Олександра Лазорка від здійснення повноважень голови правління компанії.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Отож, можливо, щоб більш заохотити одіозного губернатора Дніпропетровщини до сепаратизму, Захарченку було б слід запропонувати Коломойському назвати пропоновану республіку його іменем?

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності