Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Ярош пригрозив Порошенку

Народний депутат України, лідер «Правого сектора» Дмитро Ярош запевняє, що президент України побоюється ДК «Правий сектор» більше, ніж терористів. Про це він заявив в інтерв’ю ЛБ.

Він зазначив: «Я знаю, що він (Порошенко) нас боїться. На дух не переносить. Я йому в очі все говорив. Коли був Іловайськ, і перші домовленості. Бій іде, а мені доповідають – «мінські домовленості підписані».

Набрав його помічника, передай, кажу, що це ідіотизм повний. І здача національних інтересів. І ще передав, що ми Януковича зняли, так і його зняти можемо. Образився сильно».

«Я можу все зрозуміти, дип­ломатичне маневрування, відтягування часу, створення Збройних сил. Але що мене вбило – перемир’я у вересні. Дебальцеве. Був, наприклад, момент, коли в Горлівці залишилося до роти сепаратистів, ми могли увійти туди. Дебальцевского наступу на нас могло не бути.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

І що? Ніяких команд. Втрачається шанс, ті нарощували сили. А нам відмовляли у запитах на озброєння. Але вони (влада) бояться ПС більше, ніж терористів, очевидно», – підкреслив Ярош.

Джерело: ЛБ

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності