Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Знахідка в автомобілі брата Калашникова

У машині брата Олега Калашникова – Володимира Калашнікова, який загинув у ДТП, знайшли 6 млн. гривень.
Цю інформацію підтвердив керівник головного слідчого управління СБУ Василь Вовк в понеділок, 20 квітня, в прямому ефірі «Свободи слова».

Він вважає, що у вбивстві Олега Калашнікова, як і, можливо, Олеся Бузини є економічна складова.
«З економічної складової наведу вам приклад. Всі ви знаєте, що фінансовими питаннями Антимайдану займався пан Калашніков. Наведу приклад, який не дає будь-яких підстав і причин говорити, встановлювати що-небудь. Але в один день з вбивством Калашнікова його рідний брат потрапив у ДТП. Під час огляду машини, в ній було знайдено 6 млн. гривень. Я не даю оцінку факту. Але давайте все ж якісь нитки зв’язувати і більш детально розглядати ці питання. Думаю, що в кожному з цих вбивств (Олега Калашникова та Олеся Бузини – ред.) є економічна складова», – сказав Вовк.
За його словами, доведено, що Калашніков дійсно займався фінансуванням Антимайдану.

Залишається лиш припустити й сподіватися, що знайдені у машині гроші не призначалися на фінансування міфічної «УПА» чи відкуп від неї… Хоча від вітчизняних правоохоронних органів та представників ЗМІ останнім часом можна сподіватися будь-яких фантастичних версій.

Підготував Ярослав С.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності