Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Roshen «забезпечив зарплатою» 7 дивізій агресора?

Податків, сплачених до російського бюджету російською філією «Roshen» та іншими належними Порошенку компаніями на території РФ, вистачить на річне грошове забезпечення більш ніж 83 тис. російських військовослужбовців. Про це повідомив екс-заступник глави Адміністрації Президента Андрій Портнов у своєму інтернет-блозі. «Я виявив, що в минулому році Петро Порошенко заплатив в російський бюджет у вигляді податків близько 2 млрд. руб.», – зазначив він.
При цьому А. Портнов послався на дані звітності підприємств, що належать П. Порошенку на території Російської Федерації, публічні інтерв’ю менеджерів ліпецької фабрики Roshen та інших російських компаній українського Президента.
Екс-заступник глави АП також зазначив, що відповідно до наказу міністра оборони РФ, грошове забезпечення російських військовослужбовців, що проходять військову службу за призовом у Збройних силах РФ, в 2014 році становило 2 тис. руб. на місяць, тобто 24 тис. руб. на рік.

«Це означає, що податків, сплачених Петром Порошенком до російського бюджету, вистачило б на річне грошове забезпечення більш ніж 83 тис. російських військовослужбовців», – підкреслив А. Портнов.

Нагадаємо, що Верховна Рада України прийняла постанову, в якій оголосила Росію агресором. За це рішення проголосували і депутати Блоку Петра Порошенка. За даними відкритих джерел, штатна чисельність мотострілецької дивізії сухопутних військ РФ становить 12 тис. чоловік.

Раніше президент Петро Порошенко, прем’єр Арсеній Яценюк, міністр оборони Степан Полторак і глава РНБО Олександр Турчинов неодноразово заявляли про відкрите вторгнення російських військ в Україні.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Джерело: Мinprom.ua

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності