Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

ЧЕРГОВИЙ ЗАМАХ НА БАНДЕРУ

На мюнхенському цвинтарі Вальдфрідхоф цими вихідними знову зроблена спроба осквернити могилу лідера ОУН Степана Бандери, повідомляє на своїй сторінці у Facebook громадський активіст, голова Християнського товариства українців в Італії Олесь Городецький.

Звертає увагу те, що на цей раз провокатори невстановленої нації намагалися маскуватися під поляків. Але прорахувалися в тому, що свідомий поляк не з’єднав би «Котвицю» – знак боротьби з нацизмом – з грубою лайкою.
«Виникає питання. Охорона громадського порядку – пряма компетенція німецької поліції. Повага до могил – невід’ємна ознака європейської цивілізації. Яким чином подібні речі можливі в такій передовій європейській країні, як Німеччина, в той же час, коли її шляхами «переможно» роз’їжджають російські байкери-неонацисти?» – запитує Городецький.

Родичі Провідника тепер планують встановити відеоспостереження за могилою.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності