Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Алчевськ переповнений переселенцями з Росії

Приїхавши в місто росіяни заселяються в порожні будинки, жителі яких виїхали на мирні території, як колись після Голодомору 1932–33 рр. це вже робили їхні попередники, селячись у хатах загинувших від геноциду українців.

Для чого тоді це робилося? Сьогодні ми це уже знаємо і розуміємо. Тому не складно здогадатися навіщо Кремль це тепер повторює знову.
Приїхавши в місто росіяни заселяються в порожні будинки, жителі яких виїхали на мирні території.
В Алчевську місцеві жителі відзначають появу великої кількості росіян, які поступово розселяються в порожніх квартирах і хатах. Про це повідомляють місцеві жителі. «У місті відбувається повний бардак! Тисячі росіян з числа цивільних, росіян, військових заповнили Алчевськ. Вони заявляють про якусь «Святую Русь». Ми їх відразу впізнаємо по вимові, акценту», – розповів місцевий активіст.
За його словами, нові люди постійно переміщаються по місту, запитують назви вулиць, номери будинків. «Мабуть, є якась база даних кинутого житла, яке їм пропонується. Особливо багато прийшлих в приватному секторі. В Алчевську захоплена недавно прокуратура, де тепер розмістилися російські спецслужби», – говорить він.
За словами джерела, незважаючи на те, що з Алчевська виїхала частина місцевих жителів, людей менше не стало. «Місто переповнене. Особливо це видно в години пік», – розповідає місцевий житель.

Д. Синиця

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності