Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Арбузов: створення ЗВТ з ЄС поліпшить інвестклімат україни

arbyzovПерший віце-прем’єр-міністр Сергій Арбузов пов’язує подальше поліп­шення інвестиційного клімату України з створенням зони вільної торгівлі з Європейським Союзом.
«Підготовка до підписання Угоди про асоціацію і початок його імплементації – вирішальний і дуже непростий час для України, коли потрібна підтримка Європейського Союзу», – заявив Арбузов за результатами зустрічі з європейським Комісаром Янушем Левандовські під час візиту до Брюсселя.
За словами першого віце-прем’єр-міністра, Україні вдалося зблизити позиції з ЄС з багатьох питань.
Арбузов нагадав, що в останньому рейтингу Doing Business Україна піднялася відразу на 28 позицій, зайнявши 112 місце серед 190 країн.
«За три роки Україна поліпшила свої позиції на 40 пунктів. Подальше поліпшення інвестиційного клімату ми пов’язуємо зі створенням зони вільної торгівлі з ЄС», – зазначив він.
Представник Кабінету міністрів висловив переконання, що введення європейських норм і стандартів, зняття торгових бар’єрів підвищить привабливість України і створить більш комфортні умови для бізнесу.
Крім того, Арбузов повідомив Єврокомісару, що в даний час український уряд працює над пошуком внутрішніх стимулів для пожвавлення економіки та переорієнтації експорту на нові ринки.

Політарена

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності