Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

БАКС зростає у ціні… і не тільки в рф…

Другий день поспіль українські ЗМІ тішаться, що в кацапії подорожчав долар… а, виявляється, і в Україні курс бакса теж росте:

Національний банк України підвищив курс долара до гривні до історичного максимуму.

Про це повідомляється на сайті регулятора.

Офіційний курс на 14 червня 2024 року встановлено на такому рівні: 40,6908 грн за 1 долар (+0,2467 грн). Вище курс був 3 червня – 40,5373 грн/долар.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Курс євро становитиме 43,885 гривень за 1 євро (+0,3530 грн).

На міжбанку сьогодні курс виріс на 26 копійок до 40,76-40,78 грн/долар (купівля-продаж) порівняно із закриттям у попередній день.

На готівковому ринку курс долара зріс на 5 копійок до 40,95 гривні.

Раніше ми писали, що правління Національного банку ухвалило рішення знизити облікову ставку. З 14 червня вона стане нижче на 0,5% та становитиме 13%.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Також нагадаємо, що політика Нацбанку України щодо валютного регулювання цілком відповідає вимогам воєнного часу та дозволяє зберігати макрофінансову стабільність, вважає народний депутат України, Голова Комітету Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини…

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності