Події

Балогу-молодшого на Закарпатті судили… і без права застави

Суд обрав запобіжний захід Віктору Балозі-молодшому, який підозрюється в причетності до загибелі лікаря у дорожньому конфлікті в Закарпатській області.

Суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 днів без права внесення застави.

В межах кримінального провадження призначено ряд експертиз, слідчі дії тривають.

Підозрюваний під час судового засідання свою вину не визнав. Його адвокат повідомив, що дружина Віктора Балоги зараз на четвертому тижні вагітності. За словами захисника, це могло бути обставиною, яка пом’якшує покарання, – повідомляє Суспільне.
Адвокат підозрюваного повідомив, що рішення будуть оскаржувати.
Натомість адвокат потерпілої сторони — Мухомедьянов Владислав — повідомив Суспільному: “З рішенням суду ми задоволені. Справедливість є, вона настане. Вважаємо, — це цілком законне рішення”.

Нагадаємо, раніше поліція Закарпатської області помістила до ізолятора тимчасового тримання 23-річного Віктора Балогу, підозрюваного в причетності до загибелі лікаря у дорожньому конфлікті.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Після конфлікту на дорозі суперечка переросла в штовханину, в ході якої Віктор Балога, за попередніми даними, отриманими з показів свідків та записів камер спостереження, наніс удари іншому водієві. Після цього той впав на землю та втратив свідомість, а Балога покинув місце події. Травмованого чоловіка медики госпіталізували до реанімаційного відділення, де той за кілька днів помер.

Поліція встановила справжнього фігуранта справи, яким виявився 23-річний мукачівець Віктор Павлович Балога.

Таким чином Віктор Балога намагався уникнути відповідальності за скоєне.

Наразі розслідування здійснюється за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) та ч. 3 ст. 135 (Залишення в небезпеці) Кримінального кодексу України.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Зловмиснику загрожує до 10 років ув’язнення.

Стосовно же чоловіка, котрий намагався взяти провину на себе, відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 384 (Завідома неправдиве показання) Кримінального кодексу України.

Ймовірно, Віктор Павлович Балога є сином Павла Івановича Балоги. Він був народним депутатом Верховної Ради України VII та VIII скликань.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності

Exit mobile version