Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

«БАТЬКІВЩИНУ» ПОГУБИТЬ ШОКОЛАД?

Народний депутат від «Батьківщини» Михайло Хміль, який представляє у Верховній Раді Львівщину, заявив про свій вихід з партії на знак протесту проти висунення на з’їзді минулої суботи Юлії Тимошенко офіційним кандидатом у президенти України.

«Нам потрібен сьогодні єдиний кандидат від демократичних сил. Ми повинні зосередити зусилля довкола того, хто вже має найбільшу підтримку українців і не створювати зайвих протистоянь. Та, на превеликий жаль, я мушу констатувати, що в сьогоднішньому рішенні з’їзду «Батьківщини» ми цього не побачили. Тому я приймаю рішення про вихід з партії «Батьківщина», – написав Михайло Хміль на своїй сторінці у Facebook.

Зі слів народного обранця, він уже написав заяву про вихід з партії і має твердий намір офіційно вручити її керівництву партії наступного тижня.

Як відомо, у суботу партійний з’їзд «Батьківщини» офіційно висунув лідера партії Юлію Тимошенко кандидатом у президенти.
Михайло Хміль також дипломатично промовчав, не назвавши прізвища кандидата, якого на його переконання мала б підтримати «Батьківщина». Отож ми можемо тільки здогадуватися, хто це. Але подивимося, чи раптом депутата не видасть коробка цукерок ROSHEN у руках…
Доречі, як повідомляє інтернет-видання ZAXID.NET, Михайло Хміль таки підтвердив, що справді мав на увазі Петра Порошенка, але чомусь відмовився від детальних коментарів, пообіцявши оприлюднити свою позицію згодом.
Також на підчас минулих вихідних у тій же соцмережі Facebook з’явилася фотографія заяви про вихід з цієї ж партії ще одного нардепа. Цього разу Лесі Оробець.
На жаль, оприлюднене фото було без будь-яких коментарів з боку підписника заяви, тому залишається тільки припустити, що причини, які спонукали до її написання Лесю Оробець ті ж самі, що і в Хміля. Знову отой шоколад…

Тарас Боднар

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності