Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Байден обіцяв покарати РФ в разі використання хімзброї, а вона сама дає йому докази

Нещодавно президент США Джо Байден обіцяв дуже серйозні санкції у разі застосування хімічної зброї росіянами.

Адже у світі заборонено виробництво та застосування хімічної зброї Конвенцією про хімічну зброю – це міжнародний договір у рамках ООН.

Але це не завадило московським окупаційним військам застосувати цю зброю вчора проти цивільних та українських захисників Маріуполя. Хімічну зброю “Зарин” росіяни скинули з безпілотника.

Внаслідок хіматаки у людей досі спостерігаються дихальна недостатність, вестибуло-атактичний синдром (ознака порушення живлення тканин головного мозку: порушення ходи, головний біль, нудота). В результаті цього люди можуть вже отримали інвалідність. Від Зарину постраждали троє бійців полку “Азов”.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Окрім свідчень очевидців із самих українських вояків та мирного населення, яке ще зосталося у місті, знайшлося й відео заяви, на якій один із керівників «народної міліції» невизнаної «ДНР» Едуард Басурін прямо в ефірі російського телебачення заявляє про намір РФ використати хімічну зброю у Маріуполі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності