Полеміка

«БЕНКЕТ ПІД ЧАС ЧУМИ» МАРИНИ ПОРОШЕНКО

Дружина українського президента Марина Порошенко з’явилася між люди із сумкою, яка породила суперечки серед українців.

Зазначимо, у Києві торбинку цієї фірми можна придбати лише в одному елітному бутику і коштує вона тут 566 тисяч 930 гривень або майже 23 тисячі євро.

Невеличку сумку з крокодилячої шкіри нині дуже модного кольору нюд від італійського бренду Fendi за понад півмільйона гривень перша леді вигуляла на вечорі з нагоди 50-річчя прем’єри фільму «Тіні забутих предків», чим збурила українців.
Звісно, що такий вартісний аксесуар гардеробу у руках дружини Президента в час, коли держава потерпає у злиднях, а на її кордонах йде справжня війна, викликав чимале обурення серед громадян. Хоча, звісно, що в соцмережах відразу знайшлися ті, які стали на захист Марини Порошенко, мотивуючи це тим, що вона є обличчям свого чоловіка – ​мільярдера і Президента водночас.

Сама пані Порошенко виправдовується тим, що аксесуар їй подарував чоловік, а про вартість сумки вона дізналася лише зараз із інтернету: «Це подарунок мого чоловіка мені на 30-ту річницю нашого подружнього життя. Це було рік тому. Я, чесно кажучи, не вживаю такими речами. Але тут – ​ми дуже рідко зараз із ним бачимось, і коли ми пішли на спільний захід, я хотіла йому зробити приємне».

Але рік тому в державі повним ходом йшла війна, а її чоловік на той час уже був Президентом України, який понад півтора року попри свої обіцянки так і не зміг продати свій бізнес, натомість тільки його розширюючи… І це у той час, коли українці, які самі перебувають у потребі, останні свої кошти жертвують українській армії, яка попри все захищає також і Президента з його сім’єю та ту частину їх бізнесу, що знаходиться в Україні. Армію, для якої за одну таку сумочку вартістю в 23 тис. євро, можна було б придбати понад 20 найсучасніших бронежилетів, що вберегли б життя тих хлопців, що нині сидять голодними без амуніції й припасів у окопах замість її сина, який зручно вмостився у парламентському кріслі…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

І загалом, погляньмо на ту ж Ангелу Меркель чи інших перших леді світу, з чим вони ходять? Такої розкоші у них не побачиш. Натомість відома мультимільйонера і кінодіва Анджеліна Джолі нещодавно довела на одному з престижних показів, що можна виглядати стильною і галантною в сукні за 25 доларів.

Підготував Ярослав Гібура

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності

Exit mobile version