Полеміка

Безхатьками залишилися 8 чоловік, на чий дім впав літак на Коломийщині, – хто подбає про них?

Нагадаємо, 28 липня у Шепарівцях під Коломиєю, що на Прикарпатті, приблизно о 13:40 спортивний літак впав на житловий будинок. Пілот Ігор Табанюк та троє пасажирів загинули на місці події. У помешканні в той час перебувало троє людей, проте вони встигли вибігти з будинку до того, як він загорівся.

Серед загиблих пасажирів літака, який впав у селі Шепарівці на житловий будинок, двоє були громадянами США, один — підданий Великої Британії. Загиблим було по 20 років. Усі троє були хасидами, що подорожували Україною.

Літак, виконував над населеним пунктом (!) фігуру вищого пілотажу, аж раптом впав на приватний будинок.

ЧИТАЙТЕ І ДИВІТЬСЯ ДО ТЕМИ:

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Про трагедію повідомляли чи не всі українські ЗМІ, найбільше приділяючи уваги загиблому пілоту – власнику літака, аеродрому та аероклубу, як згодом і про його похорон.

Але чомусь більшість тих ЗМІ забули, що окрім активних дійових осіб, уже покійних, залишилися й живі пасивні герої-жертви цієї історії, від яких нічого не залежало, але все ж вони безневинно постраждали. Мова йде про дві сім’ї, що проживали у приватному будинку, на якій упав спортивний літак, які сьогодні залишилися безхатьками.

Оселя згоріла вщент. Власники – шоковані. Бо помешкання ремонту уже фактично не підлягає. В Україні, якщо хтось і страхує своє помешкання, то хіба від пожеж, повеней та буревіїв, але аж ніяк не від падіння літака…

Люди нещодавно тільки завершили десятирічне будівництво та освоєння свого будинку, на котрий роками заробляли закордоном і потратили майже $200 тис., а сьогодні залишилися без даху над головою, речей, одягу, документів та грошей…

ХТО СЬОГОДНІ ПОСПІВЧУВАЄ ЇМ ТА ПОДБАЄ ПРО НИХ?

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Що залишилось від вогню – у відео ОТБ Галичина:

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності

Exit mobile version