Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Білоруського удару по флангу Україні слід таки остерігатися, – білЗМІ

До квітня 2023 року зберігається загроза ракетних ударів по Україні з території білорусі.

Про це повідомляє моніторингова група «Беларускі Гаюн».

«Дія зони обмеження для польотів усіх типів цивільних повітряних суден (включно з БПЛА) на висотах від 0 до 19 800 метрів на півдні Білорусі продовжена згідно з NOTAMN O0973/22 з 1 січня по 1 квітня 2023 року», – зазначили там.

Заборона на польоти над південною частиною білорусі була запроваджена 24 лютого 2022 року з початком російського вторгнення в Україну. З цієї території рб і відбуваються запусти ракет по Україні.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Обмеження для польотів не поширюється на авіацію ЗС рб та Держприкордонкомітету білорусі, а територія зони обмеження не змінилася.

Раніше ми писали, що в білорусі росія насправді готує ґрунт для нового наступу в Україну. Наразі ця активність необхідна для відволікання українських сил.

Також нагадаємо, що навчання російської армії та збройних сил білорусі продовжено ще на кілька днів, як мінімум до 26 грудня згідно з графіком проведення навчань на білоруських полігонах.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності