Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Бюджет 2014 року буде бюджетом розвитку регіонів – Глава держави

YanukovychДержавний бюджет 2014 року буде спланований таким чином, щоб суттєво збільшити фінансування розвитку регіонів. Про це заявив Президент України Віктор Янукович в інтерв’ю журналістам українських телеканалів, – пише інтернет-представництво Президента України.

«Бюджет 2014 року повинен бути бюджетом розвитку регіонів. Тому що вже запрацював регіональний фонд розвитку. І на наступний рік ми, можливо, вперше за всі роки незалежності, будемо мати такий цивілізований підхід до використання коштів на розвиток регіонів», – сказав Глава держави.

За його словами, обсяги фінансування для розвитку регіонів мають бути «декілька десятків мільярдів гривень». «Таку мету ми поставили», – підкреслив Президент.

Віктор Янукович також висловив сподівання, що економічна ситуація наступного року буде кращою. «Я вважаю, що економіка наступного року буде краще, ніж економіка цього року. Є багато підстав так думати… Ми бачимо, що буде зростати. А це означає, що буде кращий бюджет», – сказав він.

На його переконання, це стане основою для подальшого підвищення заробітних плат, пенсій та соціальних виплат.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Президент України Віктор Янукович дав інтерв’ю тележурналістам Лідії Таран («Студія 1+1»), Олені Фроляк (телеканал ICTV), Анастасії Даугулє (телеканал «Інтер») та Євгену Міхіну (телеканал «Україна»).

 

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності