ВІЙНА

Біженка зі Львова розбила бритнаську сім’ю, що її приютила…

Батько двох дітей втік із українською біженкою лише через десять днів після того, як він і його цивільна дружина прийняли, її у свій будинок.

Охоронець медичного центру Тоні Гарнетт, 29 років, покинув 28-річну Лорну після того, як взакохався у 22-річну Софію Каркадим зі Львова, пишуть британські видання Тhe Sun, та інші.

Так Тоні з Бредфорда, що у Вест-Йорку, заявив: «Ми плануємо решту нашого життя провести разом».

Софії Каркадим, яка втекла зі Львова на початку війни, Тоні надав притулок у Великобританії.

У свою чергу Софія зізналася: «Як тільки я його побачила, мені він сподобався. Це було дуже швидко, але це наша історія кохання. Я знаю, що люди подумають про мене погано, але це трапляється. Я бачила, яким нещасним був Тоні».

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Тоні додав: «Я знаю, що люди подумають, що це сталося так швидко, але ми з Софією знаємо, що це правильно. Це почалося з мого простого бажання вчинити правильно і надати дах над головою тій, яка цього потребує. Але саме Софія прийшла в моє життя, і я завжди буду вдячний за це».

ІТ-менеджер Софія поїхала до Берліна, де тижнями чекала на отримання британської візи.

Зрештою, 4 травня вона прилетіла в Манчестер і переїхала до Тоні та Лорни в Бредфорд, Західний Йорк. Але її прихід викликав напругу, яка невдовзі закипіла.

Тоні перемістив свою шестирічну доньку зі своєї кімнати на двоярусне ліжко разом із її трирічною сестрою, щоб звільнити простір — незважаючи на заперечення Лорни.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Потім, коли вони жили разом, Тоні і Софія закохалися один в одного.

Доньки Тоні та Лорни також приїхали до Софії, але Лорна обурилася через зв’язок, який вони відразу ж утворили з батьковою пасією.

Нарешті Лорна наказала Софії піти — і Тоні пішов слідом.

Тепер Тоні та Софія живуть разом у будинку батьків Тоні. Лорна, звичайно, в трансі.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Найбільше вражають цинічні коментарі від Софії: “Я бачила, яким нещасним був Тоні”.

А особливо інша ще одна фраза цієї нещасної біженки зі Львова, яка мабуть пішки під обстрілами зеленими коридорами проривалася на Захід: “Зараз я почуваюся в безпеці. “

У британської сім’ї було двоє дітей, Гарнетт вже складає Софії документи, які допоможуть їй назавжди залишитися у Великобританії, резюмують британські ЗМІ.

Ну, а українці вже коментують, що “через одну дуру зі Львова українці посварилися з поляками на Євробаченні, а тепер через іншу курву ще й перед британцями зганьбилися і горшки поб’ємо”. І таких коментарів сотні, а, можливо, й тисячі…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності

Exit mobile version