Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Блекаути спричиняють скорочення електротранспорту у містах…

В Одесі завтра, 5 червня, на маршрути вийде менше тролейбусів та трамваїв, ніж зазвичай. Причина – проблеми з електропостачанням.

Про це повідомила влада міста у Telegram.

«Враховуючи важкий стан в енергетиці, спричинений атаками ворога по енергетичному комплексу країни, для зменшення навантаження на енергосистему з 5 червня КП Одесміськелектротранс суттєво скорочує випуск трамваїв та тролейбусів на маршрути міста», – сказано у повідомленні.

Варто зауважити, що скорочення кількості рухомого складу на маршрутах призведе до збільшення інтервалу руху громадського електротранспорту. Тому при плануванні поїздок по місту варто планувати їх завчасно.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

У випадку зміни ситуації буде повідомлено додатково.

Раніше ми писали, що у Житомирі завершили будівництво нової тролейбусної лінії.

Також нагадаємо, що у Хмельницькому на маршрути вийде менше тролейбусів, ніж зазвичай. Причина – проблеми з електропостачанням.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності