Події

Брехлива статистика або Насалик погрожує владі

Народний депутат від БПП, екс-міський голова Калуша Ігор Насалик поширив на своїй сторінці у соцмережі відео про те, як влада знищує українців у АТО. На звинувачення «компетентних представників влади» у сумнівності поданої у відео інформації Ігор Насалик пообіцяв викласти в мережу власне відео з Дебальцево, якщо впродовж семи днів нація не буде знати достовірну інформацію про реальні втрати українських військових.

«Я особисто був в Вуглегірську, Дебальцевому і Донецьку, після блискучо проведеної опереції по виведенню наших військ з Дебальцевого. Озвучені цифри втрат – по меншій мірі викликають подив, в реалії – рахують всіх нас за ідіотів. Одже висновок – або Генеральний штаб свідомо дезінформує Президента, або Президент дезінформує суспільство. Якщо протягом 7-ми днів – нація не буде знати достовірну інформацію, я продемонструю фільм який зняв особисто», – акцентував Ігор Насалик.

Нагадаємо, що не так давно офіційний Київ повідомляв, що від початку бойових дій на Сході з нашого боку полягло менше шести тисяч вояків і добровольців. Бійці, які повертаються додому на ротацію чи лікування після поранень стверджують, що усі цифри, що наводяться владою стосовно наших втрат слід множити на десять…
Кількість же втрат серед цивільного населення і досі ніхто не може підрахувати навіть приблизно.

P.S. А 10 лютого в Калуші відбулася прес-конференція Ігоря Насалика, на якій він ще раз ствердив, що втрати української сторони під Дебальцевим у десятки разів перевищують офіційні дані. Народний депутат передав відеоматеріали «на 16 гігабайт» комунальному телебаченню та заявив, що «Під Дебальцевим загинуло більше 350 українських військових»…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності

Exit mobile version