Полеміка

Брежнєва не вважає себе українською співачкою…

Співачка Віра Брежнєва заявила, що ніколи не була українською виконавицею.

За словами артистки, сама Україна не сприймала її такою.

Я українською співачкою не була, тому що я не брала участі там у жодній “Пісні року” абощо. Так вийшло, що мене сама Україна не сприймала українською співачкою. Плюс вважається, що для того, щоб бути українською співачкою, у тебе мають бути пісні українською мовою. У мене їх нема. Плюс, коли я прийшла до “ВІА Гри”, мій перший концерт був у Санкт-Петербурзі. Тобто, я від початку, 16 років тому почала гастролювати у всьому СНД, у всьому світі“, – повідомила Віра Брежнєва у програмі  В’ячеслава Манучарова.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Багато українських шанувальників зірки були шоковані такою заявою. У коментарях до відео користувачі пишуть, що їм неприємно дивитися на співачку. Один з користувачів мережі зазначив, що “як тільки питання про ” українську співачку”, так відразу голову в пісок“.

 

 

 

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності

Exit mobile version