Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Буданов попереджає путіна про змову і переворот у кремлі?

Керівник української розвідки Кирило Буданов заявив, що на московії вже понад рік розглядають зміну влади і путіна. Називають навіть декілька наступників диктатора, але до процесу ніяк не можуть дійти.

Про це начальник Головного управління розвідки Міноборони повідомив в інтерв’ю РБК-Україна, таким чином заявивши це ЗМІ, він тим самим попередив диктатора про змову його оточення? Чи її просто нема, а дана заява це гра на публіку і, щоб полоскотати нерви параноїку путіну.

У москві може статися «палацовий переворот». Проте його ніхто не побачить публічно і про смерть путіна говоритимуть у звичайних сенсах.

«Максимум – скажуть, що хтось загинув від серцевого нападу, а когось заарештували. Змоделюємо події. Наприклад, з’явиться повідомлення: траур, помер уві сні від серцевого нападу. І все – Король помер. Хай живе король», – сказав Буданов.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Військово-політичні еліти росії вже промовляють кандидатуру наступника диктатора володимира путіна. Серед можливих наступників розглядають «не одну людину», проте глава розвідки не став називати конкретні імена.
***
Кирило Буданов заявив, що росія найбільше виграє від витоку секретних документів Пентагону. Однак цей скандал не вплине на результат контрнаступу ЗСУ.

Також за словами Буданова, вирішальні бої у війні росії проти України відбуватимуться в середині – наприкінці весни.

Раніше очільник ГУР зазначив, що рф намагається купити зброю будь-де. Зокрема, не вийшло з Сербією, то кремль пробує закупити озброєння в М’янми.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності