Події

БУДУВАТИМУТЬ СОЦІАЛЬНЕ ЖИТЛО

Від самої назви статті стає неймовірно смішно, адже в сучасних українських реаліях ми усі уже давно стали песимістами і чудово знаємо, що будь-яка нібито благородна на початку справа обов’язково закінчиться…

Але все ж таки.

Територію колишньої шкірфабрики хочуть віддати під забудову соціального житла, а це близько 10 гектарів площі міського простору!

Про це минулого тижня йшла мова під час попередніх громадських слухань щодо розробки детального плану вулиць Ленкавського-Левицького-Набережна-Ясінських-Кривоноса.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Як повідомив директор департаменту містобудування та архітектури Івано-Франківського МВК Володимир Гайдар, ця територія потребує впорядкування, адже вже понад 15 років вона не використовується за призначенням.
«З ініціативою проведення попередніх громадських слухань щодо надання дозволу на розробку детального плану цих вулиць виступили депутати міськради під час серпневої сесії. Сьогодні ми разом з громадою маємо надати пропозиції та побажання щодо розподілу цієї території», – зауважив головний архітектор міста.

В ході обговорення було запропоновано два варіанти – зведення на території Палацу спорту та будівництво багатоверхівок під соціальне житло. Із врахуванням пропозицій, рішення було затверджено.

За словами Гайдара, після слухань відповідний дозвіл із пропозиціями громади має затвердити сесія міської ради. Опісля підрядна організація розробить чіткий план, який розглянуть на містобудівній раді. А пізніше будуть проведені ще одні громадські слухання. І лише після них міськрада зможе віддати цю територію забудовникам.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності

Exit mobile version