Полеміка

ЧАС ДОВОДИТЬ, ЩО СААКАШВІЛІ МАЄ РАЦІЮ

Незважаючи на зовнішню загрозу, потрібно негайно приступити до реформ – тоді народ згуртується навколо ідеї української державності сильніше, ніж зараз, переконаний екс-президент Грузії Михайло Саакашвілі.

Треба реформувати Україну і реформувати дуже швидко. Про це він сказав в інтерв’ю Дмитру Гордону.
«Викорінення корупції – головне питання національної безпеки України, питання №1. Інакше корупція стане міною сповільненої дії, закладеною в державний механізм», – уточнив колишній грузинський лідер.
За словами Саакашвілі, незважаючи на складне внутрішнє економічне становище і зовнішню загрозу, нова влада повинна переформатувати всю державну систему в максимально стислі терміни, інакше Україна опиниться під тотальним контролем Кремля.
…Якщо люди і на сході, і на заході України через 3-6 місяців зрозуміють, що справи не покращилися, тоді дійсно Путін виконає свій план контролю над всією Україною. Потрібно дуже швидко діяти, адже зараз Україна знаходиться в неможливій ситуації. Реформами можна через 2-3 місяці таких результатів досягти, що народ згуртується довкола ідеї української державності набагато більше, ніж навіть сьогодні», – переконаний Саакашвілі.

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності

Exit mobile version