Політика

ЧЕРГОВИЙ ЗАМАХ НА БАНДЕРУ

На мюнхенському цвинтарі Вальдфрідхоф цими вихідними знову зроблена спроба осквернити могилу лідера ОУН Степана Бандери, повідомляє на своїй сторінці у Facebook громадський активіст, голова Християнського товариства українців в Італії Олесь Городецький.

Звертає увагу те, що на цей раз провокатори невстановленої нації намагалися маскуватися під поляків. Але прорахувалися в тому, що свідомий поляк не з’єднав би «Котвицю» – знак боротьби з нацизмом – з грубою лайкою.
«Виникає питання. Охорона громадського порядку – пряма компетенція німецької поліції. Повага до могил – невід’ємна ознака європейської цивілізації. Яким чином подібні речі можливі в такій передовій європейській країні, як Німеччина, в той же час, коли її шляхами «переможно» роз’їжджають російські байкери-неонацисти?» – запитує Городецький.

Родичі Провідника тепер планують встановити відеоспостереження за могилою.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності

Exit mobile version