Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Чому міністри-іноземці не врятують економіку України

Ви хотіли професіоналів, «технарів» у КМУ? Отримуйте. Гонтарєва, «інвестиційний банкір», прийміть і розпишіться.

Ви хотіли іноземців, професіоналів в КМУ? Отримуйте, Яресько, два в одному, «інвестиційний банкір» і американка, прийміть і розпишіться.
«Професіоналізм» Гонтарєвої проявився. Зараз «списують» главу департаменту, Щербакову, це «шматок» для тих, хто хотів «крові» Гонтарєвої. Порошенко, пропонуючи Гонтареву, підкреслював її професіоналізм. Мабуть маючи на увазі її успішність у рішенні, його, Порошенко, особистих фінансових питань.

Яресько, судячи з біографії, теж «професіонал» по лінії інвестицій грошей наближених до влади, від Держдепу, до Ющенка. Її зліт, як «банкіра» дивним чином збігається саме з президентством Ющенка, з дружиною якої Яресько близько дружить і накладається на її, Яресько, минуле в Держдепі.

Скажете вигадки і наклеп? Говорячи про інвестиції «Держдепу», можна згадати, що Джо Байден, той самий віце-президент, як багато хто, має сина, зрозуміло, піклується про нього і його майбутнє. У травні цього року, сина Байдена, Хантера ввели в Раду директорів і призначили директором Burisma Holdings, однієї з найбільших нафтогазових компаній України, з ліцензіями на видобуток вуглеводнів у Дніпропетровській, Донецькій областях, Прикарпатті, а також у басейні Азовського моря (включаючи Кубань :)), з роздільною здатністю видобутку більш 10,500 барелів в нафтовому еквіваленті на день (BOEPD). При тому, що компанія не має власних потужностей і персоналу.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Цікаво, що травні цього ж 2014 року, 7 травня, Хантера Байдена визнали придатним і він приступає до служби прапорщиком у ВМС США, у 44 роки. Я ж кажу, що папи дбають про майбутнє своїх дітей: «служба в армії», це завжди плюс в майбутній кар‘єрі політика. Це завжди працює, наприклад Олексій Порошенко і «служба» в АТО. 16 жовтня, зовсім недавно, Хантера Байдена звільнили з військової служби, після позитивного аналізу крові на кокаїн (раніше армійська кар’єра синочка вже зривалася з-за того ж кокаїну, хай йому грець). А Burisma Holdings адже продовжує існувати, імовірні великі фінансові потоки з США (наприклад МВФ, СБ) в Україну. Все це потребує професійної захист». Логічно виникає Яресько.

«Професіоналізм» Яресько, за всією логікою, буде аналогічний Гонтарєвої. Швидкий підйом «акціонерів» і руїна для України і українців. Вважайте це прогнозом.

Так що іноземці та «професіонали», вони теж різні. Lehman Brothers теж були всі суцільно іноземці та «інвестбанкіри», а акції Enron теж ніхто інший не продавав, ага.

vkurse.ua

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності